Off

Participanti: Speodava + speologi din Slovacia + Speowest
29 04 Stabilire tabara de baza pe lunca vaii Sighistelului.Discutii tehnice cu slovacii care au lucrat in P.Gaura Fetii si in P. Pisolca.
30 04 Tura de suprafata pe campiile abisale dintre Valea Sighistelului si Valea Craiasa. Au fost identificate 3 ponoare care sufla current de aer. S-a identificat in teren intrarea de 12/6 metri a Avenului din Fata Secaturii.Slovacii au mai cartat si lucrat in Pestera Dracoaia
01 05 Zi de relaxare in care s-a intins tiroliana intre peretii de intrare pe vale. Tiroliana a avut 150 metri lungime si 50 metri inaltime. Slovacii au catarat 2 hornuri in Pestera Dracoaia.
02 05 Tura de suprafata tot pe aceleasi campii abisale.S-a cartat Avenul din Fata Secaturii care are o adancime de 13 metri. S-a inceput lucrul intr-unul din ponoare. Slovacii au depasit cota de + 100metri in Pestera Dracoaia.
03 05 Dimineata Tudor, Vali si iarasi Vali au intrat in Avenul din Hoanca Urzicarului si au curatat pana la cota de -30 platformele de bolovani si busteni, in total cateva tone. Dupaamiaza Dorin, Paul, Mircea si Adi au recuperat trupul neansufletit al moldoveanului decedat in Valea Galbenei.