Off

Participanti Speodava: Lup Dorin, Rus Tudor
5.04 Sosirea la Closani si cazarea la Casa Institutului de Speologie Emil Racovita
6.04 Dimineata s-a facut inscriera la scoala, in total au fost 21 de cursanti din care 15 la nivelul de incepatori si 6 la nivelul de avansati.Cadrele au fost Badescu Bogdan, Puscas Radu, Vlaicu Marius si Nicolita Lucia.In prima zi s-a facut cartare la exterior si explicarea tehnicilor de cartare si topografie
7-10.04 In aceste 4 zile s-a facut practica in pesterile din Dealul Cornetul Satului. Programul zilnic consta din lectie teoretica de la 8 la 9, dupa care cartogrfie pana la ora13.De pe la ora 15 pana pe la ora 20.00 se faceau hartile dupa care urma program liber.
11.04 Ziua de examen in care cursantii s-au descurcat singuri in pestera si la topografie. Toata lumea a luat calificativul admis.
12.04 Dimineata plecarea catre casa.

The watch glass is an anti-refractive sapphire replica watches crystal glass. The crown and clasp are made of rolex replica stainless steel. The material of the watchband is rubber. The back of replica watch omega the watch is a spiral back cover, transparent mineral glass back, and the movement model is replica watch Oris Cal. The .733 movement has a power reserve of 38 hours.